Bemiddeling

Hebt u een conflict met iemand? Dan kunt u naar de rechtbank stappen om het probleem op te lossen. Het nadeel? Een gerechtelijke procedure kan de bruggen tussen beide partijen definitief opblazen. Bovendien is een procedure voor de rechtbank tijdrovend en kunnen de kosten hoog oplopen.

Wilt u een snellere en goedkopere oplossing waarbij alle partijen positief blijven communiceren? Vertrouw dan op onze ervaring en expertise in bemiddeling. Onze rol als bemiddelaar bestaat erin om wederzijds aanvaardbare oplossingen te vinden die in het belang zijn van alle partijen. Advocaat Deuss is erkend als bemiddelaar voor burgerlijke zaken en handelszaken.

Sinds de wet van 21 februari 2005 wordt bemiddeling uitgeoefend door beroepsmensen. Het gevolg? De juridische veiligheid van de gemaakte engagementen is verzekerd. Als bemiddelaar helpen wij de partijen die in conflict liggen om tot een oplossing te komen. Zonder daarbij een beslissing op te leggen. Onze belangrijkste taak? De communicatie tussen de partijen bevorderen en structureren. Het proces naar de oplossing is altijd vertrouwelijk. Alleen het akkoord wordt op papier gezet en gehomologeerd.

Denkt u dat bemiddeling u een uitweg uit een conflict kan bieden?

Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak